BİZ

Fotoğrafım
İstanbul/ Kadıköy, Türkiye
Merkezimiz; 11 Nisan 1999'da Kadıköy Belediyesinin merkezimize tahsis etmiş olduğu Kurbağalı dere kenarı,Yoğurtçu Park içindeki prefabrik binada Savaş Yapman tarafından kurulmuştur. Daha sonra Bağdat caddesi kızıltopraktaki şu anki adresimize taşınarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

11 Haziran 2010 Cuma

BİZ

Merkezimiz; 11 Nisan 1999'da Kadıköy Belediyesinin merkezimize tahsis etmiş olduğu Kurbağalı dere kenarı,Yoğurtçu Park içindeki prefabrik binada Savaş Yapman tarafından kurulmuştur.
Daha Bağdat caddesi kızıltopraktaki sonra şu anki adresimize taşınarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
Merkezimiz;TSSF ( Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ) yetki belgesine sahip olup, CMAS - PADI - SSI Sistemlerinde DalıIş ve ILS Standartlarında Cankurtarma Eğitimleri vermektedir.. Uygulamakta olduğumuz tüm kurslar, merkezimiz dershanesinde,ya da isteğe bağlı olarak kurum ve kuruluşların kendi bünyelerinde , teorik ve pratik uygulamalar olarak iki bölümde gerçekleşmektedir. Teorik uygulamalar, kurs seviyesine göre 8-28 saatlik projeksiyon-bilgisayar destekli akademik öğretiler şeklindedir. Pratik uygulamalar ise havuz ve deniz çalışmaları olarak gerçekleşmektedir. Tamamlanan eğitimler sonrası Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu yetkisi ile ilgili kurs branşının Uluslar arası sertifika ve broveleri verilmektedir.
Tüm bu teorik-pratik uygulamalar merkezimiz bünyesinde çalışmakta olan TSSF ye kayıtlı Savaş Yapman ve 12 dalış eğitmeni tarafından uygulanmaktadır.
Sektörünün en eski merkezlerinden olan kuruluşumuz,yılların verdiği deneyim ve tecrübeleri ile,bünyesinde kendi yetiştirdiği kalifiye,sıcak ve samimi eğitmenleri ile aradığınız bir kurumdur. sp;
Temel kurs programlarımız;
CMAS , ( Confederation Mondial des Activites Subaquatique ) Dalış Kursları,
PADI Dalış Kursları, SSI Dalış Kursları,
ILS/TSSF ( Internatıonal Lıfe Saving ) Cankurtaran Kursları.

Grek dalış eğitimlerinin pratik deniz uygulamaları, gerekse de eğitim sonrası alınan brove yetkisi ile yapılacak dalış gezileri ve tekamül deniz dalışları , kendi teknemiz “DERİN“ ile yada Yurt içi-yurt dışı dalış gezilerimizle gerçekleşmektedir. ir.

Yetki belgelerimiz;
1-CANKURTARMA EĞİTİM MERKEZİ YETKİ BELGESİ NO : 4
2-DALIŞ MERKEZİ YETKİ BELDESİ NO : 100
3-PADI RESORT ASSOCIATIN : S-35172 4-SSI RESORT

1 yorum:

Ankara Temizlik dedi ki...

Yeni Modeller kadıköy travesti modeller sayfamızda ziyaretçilerini bekliyor. Spesifik travestilik
konu başlıkları ve ilginizi cezbedecek güncel travesti makaleleri .. ayrıca yeni yayına girecek olan kadıköy elit sitemizde tüm 4transgenders
travestileri ile irtibatınızı sağlayabilirsiniz.